PhysicsPhest 2019 Event Schedule

 

10:00 AM 10 min 301 Paul Huffman Kickoff Welcome! What Is Physics?
10:10 AM 20 min 301 Kent Leung Kickoff To See A World In A Grain Of Sand: What Neutrons Can Tell Us About The Universe
10:30 AM 20 min 301 Parminder Kaur Talk Mitochondria: Your Powerhouse!
10:50 AM 20 min 301 Dan Dougherty Talk Does Everything Have A Temperature
11:10 AM 20 min 301 Rongmon Bordoloi Talk Nobel Prize Talk
11:30 AM 1 hour Hearth Staff Lunch Chipotle
11:30 AM 3 hours Hearth/314 Keith Heyward Demos Multiple Stations
11:30 AM 1 hours Hearth Shaun Jay Magic Close Up Magic by Internationally Known Shaun Jay!
12:30 PM 50 min 301 Brian Malow Humor Earth’s Premier Science Comedian!
1:20 PM 50 min 301 Keith Heyward Demo Famous Physics Demo Show!
2:10 PM 50 min 301 Jackie Krim Keynote Energy Efficiency And Climate Change